El CMSC organitza la 26a. fira de material de segona mà d'esquí i muntanya


  • Comparteix:

L'entitat espera superar els 1.500 articles de l'any passat

L'entitat espera superar els 1.500 articles de l'any passat

La secció d'esquí del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza del 12 al 18 d'aquest mes la 26a. edició de la fira de material de segona mà d'esquí i de muntanya. L'entitat, que espera superar els 1.500 articles que es van exposar l'any passat, afronta amb il·lusions renovades aquesta iniciativa que, per primera vegada, tindrà lloc a la nova seu de la Rambla del Celler.

La 26a. edició de la fira, la segona més antiga de Catalunya en el sector de l'esquí, obrirà les portes aquest dissabte amb la intenció d'oferir material de segona mà d'aquest esport a un preu assequible. Així ho ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' un dels membres de la secció d'esquí del CMSC, Sergi Grume.

Sergi Grume

L'objectiu també és guanyar diners per organitzar activitats, però sobretot que la gent que vulgui venir a esquiar amb nosaltres tingui material a un preu assequible i que els que tinguin material que no facin servir el puguin vendre.


El material d'esquí per a nens és tradicionalment una de les estrelles de la fira, ja que els més petits creixen molt ràpid i els seus equips esportius els queden petits de seguida. A banda del material d'esquí i snowboard, el mercat inclou també elements per practicar altres esports de muntanya. Sergi Grume.

Sergi Grume

No només hi haurà material d'esquí, sinó també de muntanya. Hi haurà esquís, taules d'snow, botes, roba, grampons, piolets, cascs per escalada...


D'altra banda, la secció d'esquí del CMSC ja està preparant les seves activitats d'hivern, entre les quals destaca una sortida per esquiar als Alps francesos durant el pont de la Puríssima i els cursets d'esquí per a nens i adults que es faran a cinc estacions diferents els mesos de gener i febrer. Les inscripcions per aquestes activitats es podran fer a partir del 21 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.