El govern ha acordat ja la construcció de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquest és el darrer tràmit abans de licitar les obres

Aquest és el darrer tràmit abans de licitar les obres

El Govern català ha aprovat ja la programació d'actuacions pel desplegament dels Mossos d'Esquadra al Vallès Occidental, que inclou, entre d'altres, al construcció de la comissaria a la nostra ciutat. D'aquesta manera, l'executiu ha fet ja el darrer pas abans de licitar les obres, amb l'objectiu de començar la construcció a principis de l'any vinent.

Dins la programació del desplegament dels Mossos a la nostra comarca, previst pel novembre del 2006, el Govern català ha acordat que es construeixi la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat al carrer Alfons d'Aragó de Coll Favà. La comissaria dels Mossos d'Esquadra Sant Cugat comptarà amb 76 agents i al conjunt de la comarca se n'hi destinaran més de 900. La decisió de l'executiu és un tràmit previ a la licitació i l'adjudicació de les obres de les dependències policials.

L'acord de Govern també inclou la construcció de set comissaries més al Vallès Occidental, concretament als municipis de Santa Perpètua de Mogoda, Barberà, Ripollet, Terrassa, Cerdanyola, Rubí i Montcada i Reixac.

En la presentació del desplegament del cos policial a la comarca, la consellera d'Interior, Montserrat Tura, remarcava que el desplegament de la policia catalana a la nostra comarca representarà l'actuació més important a nivell econòmic des de l'inici del procés.

Montserrat Tura

El 2006 és probablement, en superfície i en inversions, l'any més important de la història del desplegament dels Mossos


La voluntat de la Generalitat és començar les obres de les noves comissaries a principis de l'any vinent i tenir-les enllestides cap al setembre o l'octubre, amb l'objectiu que l'1 de novembre del 2006 ja entrin en funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.