L'Ajuntament posa en marxa un servei d'agents cívics que informaran els ciutadans sobre normes de convivència


  • Comparteix:

L'Ajuntament posa en marxa un servei d'agents cívics que informaran els ciutadans i ciutadanes sobre normes de convivència. La campanya s'inclou dins el programa de civisme: 'Sant Cugat m'estima'.

L'objectiu d'aquest servei serà aportar informació cívica per ajudar els sancugatencs a ser més respectuosos amb el seu entorn. La tinent d'alcalde de serveis generals, Mercè Conesa, explica en què es concretarà la figura de l'agent cívic:

Mercè Conesa

L'agent cívic fa carrer i explica el civisme amb simpatia als ciutadans


Per dur a terme aquesta feina els agents recolliran incidències i podran formular avisos sense càrrec a les persones que no tinguin un comportament cívic, tot i que això no implicarà la desaparició de sancions en cas de que no es respectessin les normes de civisme.

Mercè Conesa

S'ha d'avertir les persones i conscienciar tothom que cal comportar-nos com a ciutadans responsables i sinó és possible es pot arribar a la multa


L'equip que exercirà aquesta tasca constarà de sis agents cívics i una coordinadora. La contractació d'aquests agents s'inclou en el programa d'ocupació subvencionat parcialment pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.