Mercantic organitza una subhasta amb 750 lots d'antiguitats


  • Comparteix:

Mercantic organitza el proper dia 20 una gran subhasta s'antiguitats amb un total de 750 lots de les més variades procedències, entre els que trobem escultures, mobles, joies i pintures, entre d'altres objectes. Els lots, que ja es poden visitar a les instal·lacions del mercat d'antiguitats, tenen un preu de sortida que va des del 10 fins als 4.500 euros.

La subhasta del dia 20 de novembre es farà mitjançant la tècnica mixta, que combina les reserves prèvies dels lots amb les puges a mà alçada. El director de Mercantic, Josep Maria Camps, explica com es poden realitzar les puges.

Josep Maria Camps

S'admeten les puges des de l'exposició i fins i tot es poden fer reserves abans de la subhasta. El dia 20 es fa la subhasta i es rematen les puges.


Els 750 lots estan exposats a les instal·lacions de Mercantic des de finals del mes passat, i els interessats els poden visitar fins el mateix dia de la subhasta, el 20 de novembre. Entre els articles trets a subhasta, hi ha talles, escultures, bronzes, marfils, rellotges, mobles, porcellanes, joies, pintures i obres gràfiques. Els preus de sortida van des dels 10 euros de la peça més barata fins als 4.500 euros de la més cara. El director del mercat d'antiguitats, Josep Maria Camps, considera que comprar antiguitats no és només una inversió econòmica, sinó també una 'inversió sentimental'.

Josep Maria Camps

Jo sempre dic que comprar una antiguitat no és només fer una inversió, sinó invertir en sentiments.


La subhasta tindrà lloc el diumenge dia 20, a partir de les 11 del matí, a les instal·lacions de Mercantic, ubicades al número 120 de l'avinguda Rius i Taulet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.