El 'Tot Sant Cugat' celebra 20 anys amb un nou disseny i la vista posada al futur


  • Comparteix:

Els actes de celebració continuen aquest dissabte al matí

Els actes de celebració continuen aquest dissabte al matí

El 'Tot Sant Cugat' ha començat la celebració del seu 20è aniversari amb un acte institucional al Claustre del Monestir que ha servit per donar a conèixer el nou disseny de la revista. L'objectiu de la publicació és adaptar-se als canvis de la ciutat i continuar sent una guia de serveis i un mitjà d'informació per als santcugatencs.

Al novembre de 1985 va sortir el primer exemplar del 'Tot Sant Cugat', una revista gratuïta que naixia amb la voluntat d'informar els ciutadans, ser una guia de serveis i convertir-se també en un element identitari d'un municipi que començava un fort creixement.

20 anys després, aquella iniciativa també ha anat creixent i s'ha convertit en un mitjà de referència per als ciutadans de Sant Cugat. Així ho ha destacat el seu editor, Ramon Grau, que ha assegurat que continuaran treballant en la mateixa línia i també des d'altres mitjans, com el portal d'internet, i ha agraït a la ciutat la seva confiança i la complicitat.

Ramon Grau

El Tot m'atreveixo a dir que ha contribuït a fer aquest paper dinamitzador, d'element de cohesió. No només s'ha limitat a fer de suport a la informació i a potenciar activitat econòmica local sinó que s'ha implicat amb la ciutat


Ara, i amb la voluntat de continuar fent aquesta tasca de servei, el 'Tot Sant Cugat' canvia d'imatge i es modernitza per adaptar-se a les necessitats actuals dels santcugatencs. Amb aquest objectiu, aquest mateix divendres surt un nou Tot amb noves seccions, més colors i sobretot, amb la voluntat de facilitar als lectors la consulta de la revista. Xavier Grau és el responsable del nou disseny.

Xavier Grau

Perquè pugui continuar sent un mitjà de referència local, cal que s'adapti als canvis de la població de Sant Cugat. Volíem sobretot fer-lo encara més proper als lectors i potenciar molt el concepte d'eina pels ciutadans


La presentació del nou disseny ha servit per donar el tret de sortida als actes de celebració del 20è aniversari de la revista. La jornada ha comptat amb la presència del president de l'Associació de Premsa Gratuïta de Catalunya, Mateu Ros, que ha volgut agrair la tasca del 'Tot Sant Cugat' i de Ramon Grau, a l'hora d'ajudar a créixer i consolidar aquest col·lectiu.

Mateu Ros

El 'Tot sant Cugat' ha crescut amb l'ACPG, s'ha projectat més enllà del seu territori a través del seu editor, Ramon Grau, que ha fet una tasca indiscutible


Per últim, l'alcalde de Sant Cugat ha volgut subratllar la importància del 'Tot Sant Cugat' com a element identitari de la ciutat i ha remarcat el lloc que s'ha anat fent la revista dins la vida quotidiana dels veïns del municipi. Per a Lluís Recoder, aquesta proximitat és una de les grans virtuts del projecte.

Lluís Recoder

El 'Tot' forma part de la vida de la ciutat, tots vosaltres el viviu, el teniu i ens acompanya durant la setmana, aquesta és potser una de les seves virtuts. És una guia de la ciutat però també forma part de la vida quotidiana


Des del 'Tot Sant Cugat' han volgut agrair el seu suport i col·laboració a l'Ajuntament, a les associacions de premsa gratuïta i de premsa comarcal i també a la Federació d'Associacions de Comerciants de la ciutat el seu recolzament, i per això els han obsequiat amb una escultura de Pep Codó que reprodueix, precisament, un exemplar de la revista.

Els actes de celebració continuaran aquest dissabte amb diferents propostes com tallers, una xocolatada o una actuació del Teatre de Guerrilla. Els actes estan previstos a la plaça Barcelona, a partir de les 11 el matí, i en cas de pluja, es traslladarien a la nova seu del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.