La Taula d'Immigració mostra la seva indignació per les morts de subsaharians quan intentaven arribar a Ceuta i Melilla


  • Comparteix:

La Taula d'Immigració de Sant Cugat demana que no es vulnerin els drets humans a les fronteres de Ceuta i Melilla. En una lectura d'un manifest que ha congregat una quarantena de persones al Club Muntanyenc, l'òrgan ha mostrat la seva indignació per les recents morts de subsaharians quan intentaven arribar a les ciutats espanyoles en territori africà des del Marroc.

En el manifest, les entitats i col·lectius que integren la Taula d'Immigració condemmen que es violin els drets humans a les fronteres de Ceuta i Melilla, i reclamen que es prenguin les mesures adequades perquè no es repeteixin aquestes situacions.

El text també dóna suport a les ONG que treballen i assisteixen als immigrants.

Manifest

Demanem el suport a les ONGi que les autoritats espanyoles i marroquines assisteixin aquestes persones correctament.


La lectura del manifest ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde de Joventuts i Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha destacat que Sant Cugat aculli iniciatives de suport als immigrants.

Toni Ramon

Vull felicitar la Taula d'Immigració per organitzar aquest tipus d'actes de suport als immigrants.


Una actuació de l'Esbart i una degustació de te i pastes marroquines han acompanyat la lectura del manifest subscrit per les entitats que integren la Taula d'Immigració. L'acte ha comptat amb membres de l'equip de govern i de partits polítics amb representació al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.