La freqüència dels FGC es restableix després que una avaria hagi provocat retards de fins a 40 minuts


  • Comparteix:

La incidència s'ha solventat poc després de les 12 del migdia

La incidència s'ha solventat poc després de les 12 del migdia

Una avaria a la catenària a l'alçada de l'estació de Sarrià dels FGC ha provocat aquest dilluns al matí retards de fins a 40 minuts en el servei, que han afectat les estacions de Sant Cugat i de la línia del Vallès. La incidència, que s'ha solventat poc després de les 12 del migdia, ha provocat aglomeracions als trens i a les estacions, especialment en direcció a Barcelona.

La incidència ha començat al voltant d'un quart d'11 del matí i ha obligat a utilitzar una única via entre les estacions de La Bonanova i Les Planes. Això ha provocat que els trens de les línies S1 -Terrassa- i S2 -Sabadell- hagin circulat amb un retard aproximat de 40 minuts i s'hagin aturat a totes les estacions fins a Sant Cugat. Entre Sant Cugat i les estacions de Terrassa i Sabadell la freqüència ha estat aproximadament de 20 minuts.

Com a conseqüència dels retards, les estacions de la línia del Metro del Vallès, entre elles la de Sant Cugat, han patit aglomeracions més pròpies de la primera hora del matí i alguns usuaris han protestat i han reclamat la devolució de l'import dels tiquets. Sentim les opinions d'alguns dels usuaris que s'han hagut d'esperar a l'estació de Sant Cugat.

Usuaris FGC

Vinc de Rubí i estic aturat des de fa una hora aquí a l'estació, i ja no puc tornar a Rubí ni continuar. Jo sóc asídua dels FGC, però avui hi ha problemes.


La incidència ha quedat resolta al voltant de les 12 del migdia i la freqüència de pas dels trens s'ha recuperat pocs minuts més tard, després de més de 2 hores de retards.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.