L'alcalde diu que Can Monmany no és l'espai ideal per acollir el centre social de la Fundació Fontanilles


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat afirma que la finca de Can Monmany, a Valldoreix, no és l'espai adequat per acollir el centre de serveis socials que ha proposat la Fundació Mercè Fontanilles. Després de conèixer que l'EMD de Valldoreix ha rebutjat la compatibilitat urbanística del projecte, Lluís Recoder ha assegurat que els terrenys proposats, pròxims a un entorn residencial, no poden acollir les activitats de la Fundació.

Lluís Recoder s'ha pronunciat públicament per primera vegada sobre aquesta qüestió i ha dit que la finca de Can Monmany, propera a una zona residencial de Valldoreix, 'no és l'espai ideal' per acollir activitats com les que proposa la Fundació Mercè Fontanilles, i entre les quals hi ha, segons l'alcalde, un centre de tractament de persones en procés de reinserció i de toxicòmans.

Lluís Recoder

Sempre he pensat que no és l'entorn ideal per ubicar-hi un centre de tractament de persones amb problemes amb la justícia ni amb dependències per toxicomania. Defenso l'existència d'equipaments, però totes les coses tenen el seu lloc.


D'altra banda, l'alcalde ha desmentit que no s'hagi volgut reunir amb la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, per tractar aquesta qüestió i ha explicat que els problemes d'agenda han impedit celebrar una reunió amb la urgència que reclamava Turu. Recoder ha indicat, però, que la tinenta d'alcalde de Territori es va oferir per reunir-se amb la presidenta de l'EMD i que va ser la mateixa Turu la que va rebutjar aquesta possibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.