Una dona de 78 anys mor després de ser atropellada per un vehicle que s'ha donat a la fuga


  • Comparteix:

Una dona de 78 anys ha mort aquest matí després de ser atropellada per un vehicle que s'hauria donat a la fuga. Els fets han tingut lloc a la confluència del carrer Orient i el carrer Montserrat. La dona, veïna d'aquesta mateix carrer, ha mort a causa de l'impacte. De moment, la policia continua investigant els fets.

L'accident ha tingut lloc quan la dona, Antònia Capel Garcia, de 78 anys, estava creuant el pas de vianants que hi ha a la confluència entre els carrers Orient i Montserrat i un vehicle l'ha atropellat, causant-li la mort.

Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha denunciat que el vehicle s'ha donat a la fuga i ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per mirar de recollir la informació necessària que permeti localitzar-lo.

Lluís Recoder

Ha estat un accident lamentable, perfectament evitable Però el més greu és que no s'ha aturat. Per tant faig una crida a la col·laboració ciutadana perquè qualsevol persona que pugui ajudar a identificar el vehicle o el conductor ens ajudi a aclarir-ho.


De moment, la policia continua investigant els fets, tot i que de moment encara no ha aparegut cap testimoni directe dels fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.