La Policia Municipal deté dos veïns de Cornellà que robaven diners de l'església del Monestir


  • Comparteix:

La Policia Municipal ha detingut dos veïns de Cornellà que robaven diners dels calaixos d'almoines de l'església del Monestir. D'altra banda, la Policia també ha identificat vuit joves com a presumptes autors de pintades i grafitis en diverses façanes i edificis públics.

En el moment de la detenció, els presumptes lladres, de 52 i 22 anys, tenien diverses eines per efectuar robatoris, segons han informat fonts policials.
D'altra banda la policia també ha identificat un total de 8 joves que havien realitzat pintades a la façana de l'Auditori, el Conservatori de Música i els murs de la riera del Torrent de Can Cabassa. L'Ajuntament ja ha anunciat que demanarà judicialment que els autors d'aquestes bretolades, a banda d'abonar el cost dels danys, realitzin determinats serveis per a la comunitat.
A més, el cos de la policia local ha muntat un dispositiu especial per localitzar els autors d'aquests actes incívics que malmeten el mobiliari urbà i suposen un cost important per la seva restauració.
Precisament la neteja dels carrers, els grafits a façanes i les destrosses a mobiliari urbà són algunes de les accions incloses en el programa de civisme 'Sant Cugat, m'estima' engegat per l'Ajuntament i que pretén difondre comportaments cívics entre els ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.