La Policia Municipal deté dos veïns de Cornellà que robaven diners de l'església del Monestir

Societat

Publicat el 24/jul/02 per Vanesa

La Policia Municipal ha detingut dos veïns de Cornellà que robaven diners dels calaixos d'almoines de l'església del Monestir. D'altra banda, la Policia també ha identificat vuit joves com a presumptes autors de pintades i grafitis en diverses façanes i edificis públics.

En el moment de la detenció, els presumptes lladres, de 52 i 22 anys, tenien diverses eines per efectuar robatoris, segons han informat fonts policials.
D'altra banda la policia també ha identificat un total de 8 joves que havien realitzat pintades a la façana de l'Auditori, el Conservatori de Música i els murs de la riera del Torrent de Can Cabassa. L'Ajuntament ja ha anunciat que demanarà judicialment que els autors d'aquestes bretolades, a banda d'abonar el cost dels danys, realitzin determinats serveis per a la comunitat.
A més, el cos de la policia local ha muntat un dispositiu especial per localitzar els autors d'aquests actes incívics que malmeten el mobiliari urbà i suposen un cost important per la seva restauració.
Precisament la neteja dels carrers, els grafits a façanes i les destrosses a mobiliari urbà són algunes de les accions incloses en el programa de civisme 'Sant Cugat, m'estima' engegat per l'Ajuntament i que pretén difondre comportaments cívics entre els ciutadans.