La Fundació Mercè Fontanilles no aclareix si modificarà o retirarà el projecte de Can Monmany

Societat

Publicat el 16/nov/05 per Miquel Herrada

La Fundació Mercè Fontanilles encara no ha decidit si modificarà o retirarà el seu pre-projecte per construir un centre social a Can Monmany. Des de l'entitat diuen que l'EMD ha complert amb les seves competències emetent un certificat de no compatibilitat urbanística i reiteren que és massa d'hora per posicionar-se sobre el projecte, perquè la Fundació encara no l'ha acabat de concretar.

El president de la Fundació Mercè Fontanilles, Domènec Domènec, considera normal el tràmit administratiu que ha realitzat l'EMD de Valldoreix i que conclou que la qualificació urbanística dels terrenys de Can Monmany no admet els usos de la majoria de les activitats sol·licitades per la Fundació. Domènec considera que l'emissió del certificat de no compatibilitat urbanística ha servit, simplement, per comprovar quins equipaments encaixen amb el planejament de la zona i quins no.

Domènec Domènec

L'administració ha complert amb les seves competències. Aquest certificat concreta la normativa urbanística que se'ns aplica i quines tipologies d'equipaments encaixen i quines no.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president de la Fundació Mercè Fontanilles insisteix en què el projecte es troba en una fase 'molt preliminar' i assegura que l'entitat encara ha de concretar els usos i els equipaments que inclouria en el projecte. Domènec no ha aclarit, de moment, si la intenció de la Fundació és modificar la proposta per encaixar-la amb el planejament urbanístic dels terrenys o si hi ha la voluntat de retirar el projecte.

Domènec Domènec

Encara estem en una fase inicial de sondeig. No podem anticipar quines seran les nostres intencions futures. Hem d'analitzar els límits urbanístics. De moment és un pre-projecte, no hi ha res més a dir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des de la Fundació reiteren que, per ara, només hi ha sobre la taula una memòria preliminar i que els equipaments concrets que s'incorporarien al projecte de Can Monmany no s'han concretat encara.