Continua la investigació per trobar el conductor del vehicle que ha atropellat mortalment una dona de 78 anys


  • Comparteix:

La policia local continua investigant per identificar el conductor o conductora del vehicle que aquest dimecres ha atropellat mortalment una veïna de Sant Cugat de 78 anys i després s'ha donat a la fuga. Els agents policials s'han dedicat a rastrejar la zona i a preguntar entre els veïns per tal de trobar indicis o algun testimoni. De la seva banda, l'Ajuntament ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per mirar d'aclarir els fets.

Els fets han tingut lloc aquest dimecres al matí, quan la víctima, Antònia Capel Garcia, de 78 anys, estava creuant el pas de vianants que hi ha a la confluència entre els carrers Orient i Montserrat i un vehicle l'ha atropellat, causant-li la mort, i després ha fugit.

Segons les informacions policials, inicialment no s'han trobat testimonis presencials dels fets, i per aquest motiu, al llarg de tot el dia s'han destinat tots els efectius possibles a rastrejar la zona i a preguntar entre els veïns, a la recerca de possibles indicis o d'algun testimoni que pugui ajudar a aclarir els fets i a identificar el vehicle.

Amb la mateixa voluntat, des de l'Ajuntament, tant el gerent com l'alcalde han fet una crida a la col·laboració ciutadana. Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Ha estat un accident lamentable, perfectament evitable Però el més greu és que no s'ha aturat. Per tant faig una crida a la col·laboració ciutadana perquè qualsevol persona que pugui ajudar a identificar el vehicle o el conductor ens ajudi a aclarir-ho.


Totes les persones que puguin aportar alguna informació sobre l'accident poden posar-se en contacte amb la Policia Local o trucar al mateix Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.