Dues santcugatenques han estat guardonades amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat


  • Comparteix:

Les dues estudiants, exalumnes de l'IES Arnau Cadell, han rebut el reconeixement de l'alcalde en un acte a la sala de plens

Les dues estudiants, exalumnes de l'IES Arnau Cadell, han rebut el reconeixement de l'alcalde en un acte a la sala de plens

Dues exalumnes de l'IES Arnau Cadell de Sant Cugat han estat guardonades amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat que atorga el Departament d'Educació de la Generalitat. Es tracta d'un fet excepcional ja que només han estat guardonats amb aquest premi tres estudiants catalans més. Per aquest motiu, les dues estudiants han rebut un acte de reconeixement de la ciutat, amb una recepció oficial a la sala de plens del consistori.

Júlia Costa i Amaya Gutiérrez, dues exalumnes de l'IES Arnau Cadell de Sant Cugat, han estat guardonades amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat que atorga la Generalitat. Es tracta d'unes proves voluntàries que convoquen per aquells estudiants que hagin superat el batxillerat amb una nota mitjana igual o superior a 8,75, i que els posen davant el repte d'obtenir un mínim de 34 punts sobre 40. El premi per aquest reconeixement consisteix en la gratuïtat de matrícula per al següent curs i, en d'altres comunitats autònomes, també amb 600 euros.

Durant l'acte de recepció institucional que els ha ofert l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat el fet que de 5 alumnes a tot Catalunya que han assolit aquest premi, 2 siguin de Sant Cugat i de IES Arnau Cadell. Un cosa que diu molt de les estudiants, dels seus pares i de l'equip docent del centre.

Lluís Recoder

És un recnoeixement a dos alumnes excepcionals i als seus professors que han tingut la sort d'haver-les tingut.


Totes dues estudiants, que actualment estudien Ciències Polítiques a la UPF i Administració i Direcció d'Empreses a ESADE, s'han mostrat molt satisfetes del guardó i han comentat que s'hi van presentar sense estudiar i per curiositat. Ho explica Amaya Gutiérrez.

Amaya Gutiérrez

En acabar l'institut vam rebre una carta i com que no vam trobar informació sobre aquestes proves i vam anar sense estudiar, només per provar-ho.


D'altra banda, i pel que fa a la dificultat de compaginar els estudis amb d'altres inquietuds o activitats, com l'hoquei o el piano, aquestes estudiants santcugatenques han coincidit a destacar la importància de centrar-se en el que s'està fent en aquell moment. Escoltem Júlia Costa.

Júlia Costa

Més que res és saber el que estas fent en tot moment i fer les coses quan toca.


L'acte de recepció institucional d'aquestes dues estudiants ha comptat també amb la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, i de la directora i diversos professors de l'institut Arnau Cadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.