L'Associació de Propietaris de Valldoreix celebra el 'no' de l'EMD al projecte de la Fundació Fontanilles

L'entitat veïnal es felicita per la decisió final de Turu i el posicionament de Recoder

Societat

Publicat el 18/nov/05 per Miquel Herrada

L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix considera que la decisió de l'EMD en contra del projecte de la Fundació Fontanilles a Can Monmany és una 'bona notícia' i serveix per apaivagar els ànims dels valldoreixencs. L'entitat veïnal dóna per tancada la polèmica i es mostra satisfeta per la decisió final de la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i pel posicionament de l'alcalde, Lluís Recoder.

L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix considera 'balsàmica' la decisió de l'EMD d'atorgar un certificat de no compatibilitat urbanística al projecte d'equipament social presentat per la Fundació Mercè Fontanilles per als terrenys de Can Monmany. El secretari de l'entitat veïnal, Josep Maria Sesé, s'ha mostrat satisfet per la notícia i ha dit que aquesta decisió tanca la polèmica.

Josep Maria Sesé

És una notícia molt agradable, un bàlsam per la ferida que tenia oberta el poble de Valldoreix. Tots estàvem bastant esverats. Sembla que l'assumpte està tancat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sesé s'ha mostrat satisfet per l'actuació final de la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, tot i que ha afegit que va ser ella la que va provocar l'alarma perquè, segons el portaveu veïnal, al principi del procés es va mostrar 'ambígua'.

Josep Maria Sesé

Turu va ser una mica ambígua al principi, en l'audiència pública. Per això la gent es va soliviantar molt i es va crear un clima de 'tocar a somatent', perquè ho consideràvem una agressió a Valldoreix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sesé afegeix que cal trobar una solució sobre l'ús futur de Can Monmany, i explica que l'associació apostaria per ubicar en aquells terrenys una activitat 'de prestigi', com per exemple una hípica, una escola de negocis o un hotel.