L'espai per a joves de la masia Torreblanca entrarà en funcionament el setembre del 2006


  • Comparteix:

Les obres avancen a bon ritme i acabaran abans de l'estiu

Les obres avancen a bon ritme i acabaran abans de l'estiu

Les obres a la masia Torreblanca continuen a bon ritme i permetran que l'espai per a joves comenci a funcionar el setembre del 2006. El procés de participació per determinar els usos de l'espai començarà a principis de l'any vinent. La masia també acollirà l'Espai Jove per facilitar les activitats al jovent de Sant Cugat.

La primera fase de les obres de la masia Torreblanca finalitzarà el juny del 2006 i l'espai entrarà en funcionament el setembre del mateix any. La masia, que disposa de 1.205 metres quadrats, comptarà amb 12 sales polivalents repartides entre les tres plantes de l'edifici i amb un espai soterrat amb capacitat per a 200 persones. La masia també tindrà connexió a Internet.

Pel que fa als usos de l'espai, un procés participatiu servirà per determinar quina utilitat es dóna als espais de l'edifici. En una visita a les obres de la masia, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, afirma que existeix el compromís de recuperar el primer document que va proposar el Consell de Joves per començar a treballar.

Toni Ramon

Existeix el compromís de recuperar el primer document que el Consell de Joves va proposar a l'Ajuntament per començar a treballar.


La masia té com a objectiu convertir-se en l'espai de referència per a les associacions i entitats de joves de la ciutat. Per aquest motiu, l'Espai Jove, que ara es troba a la Casa de Cultura, es traslladarà a Torreblanca.

Toni Ramon explica que els joves no s'hauran de preocupar per la gestió diària del centre.

Toni Ramon

La gestió del centre no serà una preocupació per als joves, però sí que volem que participin fent propostes per a l'espai.


La rehabilitació de la masia, consensuada amb les entitats juvenils de la ciutat, inclou el reforçament de l'estructura de l'edifici, la construcció d'una sala annexa i la instal·lació d'un ascensor per garantir l'accessibilitat de les persones amb manca de mobilitat

.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.