L'Associació de Veïns de l'Eixample Sud vol fer arribar les preocupacions de la zona a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Ja s'ha posat en marxa la primera Asssociació de Veïns de l'Eixample Sud que intentarà fer arribar les preocupacions i queixes dels habitants de la zona a l'Ajuntament. La nova entitat, que es reunirà per primera vegada el 13 de desembre, es marca com a primer objectiu assolir el soterrament de les línies de telèfon del barri.

La primera associació de Veïns de l'Eixample Sud, que comprén des del carrer de les Tres Places fins a l'avinguda Torreblanca, ja és una realitat. Davant la manca d'una organització que defensés els seus interessos, els veïns de la zona han decidit fundar aquest col·lectiu amb la voluntat de vetllar perquè les preocupacions del barri arribin a l'ajuntament. Així ho explica el seu president, Miquel Quintana.

Miquel Quintana

A base de trobar-se i parlar sobre les problemàtiues del barri vam decidir tirar endavant aquesta associació per canalitzar-les cap a l'ajuntament.


Quintana ha afegit que l'Eixample Sud és un barri fonamentalment residencial i amb poques botigues però on sorgeixen problemes com el soroll i l'excés de velocitat. En aquest sentit, des de l'entitat han destacat la decisió de l'ajuntament d'instal·lar un semàfor a les cruïlles de l'avinguda de Gràcia amb Bergara.

Un altre projecte que ha destacat Miquel Quintana és el d'aconseguir el soterrament de les línes de telèfon.

Miquel Quintana

Tenim altres temes que sabem que l'ajuntament ja hi està treballant, com per exemple el soterrament dels cables de telèfon que encara estan penjant de pals des que es va fundar el poble pràcticament.


Els veïns es reunian per primera vegada el 13 de desembre a les vuit del vespre a la Casa de Cultura on esperen acabar de concretar els càrrecs i aconseguir noves addesions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.