L'autor del cartell de la pròxima Festa de Tardor rebrà un premi de 300 euros


  • Comparteix:

La Comissió de la Festa de Tardor ja ha fet públiques les bases del concurs del cartells. L'obra guanyadora rebrà un premi de 300 euros i haurà de portar el lema de la Festa d'Enguany: 'Les entitats movem Sant Cugat: implica-t'hi!'.

Malgrat que la Festa de Tardor se celebra els dies 8, 9 i 10 de novembre, la comissió organitzadora ja ha convocat el concurs de cartells. Enguany, el jurat atorgarà un premi de 300 euros al cartell guanyador, que ha d'inspirar-se en lema de la festa. José Manuel Casteleiro, membre de l'organització, ens parla de la composició del jurat:

José Manuel Casteleiro

El jurat estarà format per dos professors de l'Escola d'Art de Sant Cugat, per dos representants de les entitats, un dissenyador gràfic i un artista local


"Les entitats movem Sant Cugat" és el lema de la Festa de Tardor 2002, que lluirà en el cartell seleccionat. Qualsevol santcugatenc que s'aculli a les bases del concurs, pot participar i, a més, utilitzant tècnica lliure. José Manuel Casteleiro ens dóna més detalls sobre aquest punt:

José Manuel Casteleiro

Intentem que en el concurs pugui participar tothom i que aquest any es pugui fer una mostra pels districtes amb tots els cartells que concursin


Les obres han de presentar-se entre l'u i el 5 d'octubre a la Casa de Cultura, espai on es donarà a conèixer el veredicte del jurat, 3 dies després.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.