Antonio Rodríguez substitueix Gabriel Ruiz al front del CPA i anuncia 'canvis dràstics'


  • Comparteix:

El nou president vol captar més socis joves i augmentar la relació amb les altres entitats de la ciutat

El nou president vol captar més socis joves i augmentar la relació amb les altres entitats de la ciutat

Antonio Rodríguez és el nou president del Centro Popular Andaluz (CPA) en substitució de Gabriel Ruiz, que després de quasi 14 anys al front de l'entitat deixa Sant Cugat i torna a Jerez de la Frontera. Rodríguez ha anunciat 'canvis dràstics' en l'orientació del CPA i ha avançat que les prioritats seran apropar-se als joves, arribar als 500 socis i estretar les relacions amb la resta d'entitats de la ciutat.

El fins ara relacions públiques del CPA, Antonio Rodríguez, ha assumit aquest passat diumenge la presidència de l'entitat. Rodríguez, que encapçalava l'única candidatura en les eleccions, s'ha marcat com a objectius del seu mandat apropar l'entitat als joves, captar més socis per passar dels 200 actuals fins als 500 i estretar les relacions amb les altres entitats de la ciutat.

Antonio Rodríguez creu que, en els últims anys, el CPA s'ha despreocupat dels joves i això ha posat en perill el recanvi generacional.

Antonio Rodríguez

Hi haurà canvis dràstics. A la joventut l'hem deixat de banda sistemàticament. De cara a la nova etapa, amb el nou edifici, hem de tornar a atreure a la joventut, sinó no hi haurà recanvi generacional.


Per augmentar el nombre de socis i captar més gent jove, Rodríguez ha proposat algunes mesures, com ara suprimir la quota de patrimoni en alguns casos concrets. Això eliminaria, segons el nou president del CPA, un important 'fre econòmic'.

Antonio Rodríguez

La quota de patrimoni era un fre per captar nous socis. Tots els joves que es facin socis quedaran exhimits d'aquesta quota. També els col·laboradors que es vulguin fer socis i els familiars d'algú que ja sigui soci.


Rodríguez afegeix que encara no hi ha una data formal d'inauguració de la nova seu de l'entitat, i descarta que l'estrena es pugui fer per la propera celebració de la 'Cruz de Mayo'. Tot i així, el nou president del CPA espera poder traslladar-se al nou edifici al llarg de l'any vinent, i ofereix les instal·lacions a totes les entitats de la ciutat que vulguin realitzar alguna activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.