Lluís Ferrer és reelegit com a rector de la UAB amb el 80,5% dels vots ponderats


  • Comparteix:

Ferrer ocupava aquesta càrrec des del 2002

Ferrer ocupava aquesta càrrec des del 2002

El catedràtic en Medicina i Cirurgia Animal, Lluís Ferrer, ha estat reelegit com a rector de la UAB, amb el 80,5% del vot ponderat. La candidatura de Joaquim Maria Molins, de la seva banda, ha obtingut finalment el 19,4% del vot ponderat. Pel que fa a la participació, destaca l'escassa participació dels estudiants, amb només un 6,42%.

Lluís Ferrer i Caubet ha estat reelegit aquest dimarts com a rector de la UAB amb una àmplia majoria. I és que Ferrer ha obtingut el 80,5% del vot ponderat enfront del 19,4% de l'altre candidat, el catedràtic en ciència política i de l'administració, Joaquim Maria molins.

Ferrer s'ha mostrat molt satisfet d'aquests resultats que demostren, segons ha dit, que una majoria de la comunitat universitària confia en el seu programa. A més, per al rector suposen també poder continuar amb alguns dels projectes encetats durant l'anterior mandat, entre els que ha destacat la participació en la reforma de la LOU o el procés d'adaptació a l'Espai Europeu d'Educació Superior. Escoltem Lluís Ferrer.

Lluís Ferrer

Fer la reforma de la llie d'universitats d'acord amb el que pensa la majoria de la comunitat. També hem reflexionat molt a la campanya sobre tot el procés de convergència europea i hem de continuar escoltant a tothom


Ferrer, que ocupava el càrrec de rector de la UAB des del 2002, es marca també com a reptes immediats buscar mecanismes per poder conciliar els estudis amb la vida laboral, crear un servei integral d'atenció a les persones estrangeres, anar renovant la plantilla més antiga del professorat, o més a llarg termini, construir el nou campus científic.

D'altra banda, el nou rector aposta també per canviar i aprofundir en els mecanismes de democràcia i participació universitària per tal que els estudiants se sentin representants, ja que una dada representativa d'aquests comicis ha estat precisament la baixa participació dels alumnes, en només el 6,4%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.