L'AMPA de l'escola Pi d'en Xandri reclama que s'arrangin la cuina i la sala polivalent del centre


  • Comparteix:

Els pares ha demanat una reunió amb l'alcalde per agilitzar el procés

Els pares ha demanat una reunió amb l'alcalde per agilitzar el procés

L'AMPA de l'Escola Pi d'en Xandri ha demanat una reunió amb l'alcalde per tal de buscar solucions als problemes que pateix la cuina del centre i que des d'inicis de curs els ha obligat a contractar part del menú a un servei de càtering. Des de l'AMPA asseguren que les deficiències responen a un problema estructural de construcció de l'edifici, tal i com es posa de manifest també amb els problemes d'insonorització d'algunes sales.

Des de principis de curs, el servei de menjador del CEIP Pi d'en Xandri funciona, per a bona part del aliments, a través d'un servei de catering. Aquesta situació s'ha produït després que una inspecció de sanitat originada per la confirmació de 4 brots de salmonelosi, detectés greus deficiències en la infrastructura de la cuina i del menjador. Aquest fet ha obligat, provisionalment, a evitar la manipulació d'aliments i a comprar coses ja cuinades i sol·licitar a una empresa part del menú.

Segons la presidenta de l'AMPA de l'Escola Pi d'en Xandri, Cristina Hernández, aquesta situació és deguda a una mala construcció inicial i, per tant, es podria haver evitat si les obres 'haguessin fet bé des d'un inici.

Cristina Hernández

Si l'edifici s'hagués fet bé des de el principi no hauríem d'estar ara lluitant. També ha sortit el tema del menjador que és la nostra prioritat. Intentarem portar els dos fronts de batalla.


De fet, el menjador de l'escola ja va patir una primera remodelació aquest estiu per tal de millorar la sonoritat de l'espai. Ara, el centre està a l'espera de que es realitzi la segona fase de les obres que permetran millorar també la sonoritat de la sala polivalent, evitant així l'excés de soroll. Segons Hernàndez, aquestes remodelacions són una de les prioritats del centre per aquest curs.

Cristina Hernández

S'han fet les obres de recobertura del sostre del menjador i ha millorat molt la sonoritat. Queda per fer la recoberta del sostre de la sala polivalent que encara no hi ha projecte.


De moment, l'AMPA ha demanat una reunió amb l'alcalde per tal de desencallar el procés i que l'administració competent, que en aquest cas és la Generalitat, enceti les obres tant a la sala polivalent com al menjador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.