La Llar d'Avis de la Parròquia enceta avui els actes de celebració del 25è aniversari


  • Comparteix:

la celebració començarà amb el nomenament dels pubills de l'entitat

la celebració començarà amb el nomenament dels pubills de l'entitat

El nomenament de pubills, l'actuació musical de Patrícia de No i un berenar donen avui el tret de sortida als actes de celebració del 25è aniversari la Llar d'Avis de la Parròquia. Les activitats s'allargaran fins el proper dimecres 30 de novembre, amb propostes com actuacions musicals, la presentació de la web de l'entitat i una missa al Monestir en honor d'aquesta commemoració.

Aquesta tarda es dóna el tret de sortida als actes de celebració del 25 aniversari de la Llar d'Avis de la Parròquia i que s'allargaran fins a final de mes. L'entitat, que actualment compta amb 450 socis, inicia aquestes històriques jornades amb el nomenament de pubills, una actuació de flauta travessera de Patrícia de No i un berenar.

Ball i música i l'actuació, dissabte, del grup d'havaneres 'Tardor', són altres de les activitats que s'han programat per celebrar el quart de segle del casal. Així ho explica el president de la Llar d'Avis de la Parròquia, Miquel Feu.

Miquel Feu

Hi participaran avis de la parròquia amb activitats diferents que ells mateixos han preparat durant bastant de temps.


Abans del 30, dia en què es tancaran les activitats del 25è aniversari, es duran a terme diferents actes com un xou a càrrec de la gent gran del casal, que donarà pas al dia següent a una missa al Monestir per celebrar aquest primer quart de segle. També es presentarà la pàgina web de la Llar d'Avis, www.llardavis.santcugatentitats.net. El mateix president de la llar fa balanç dels 25 anys d'història del centre.

Miquel Feu

La llar esta formada per gent gran molt arrelada amb Sant Cugat que normalment està sola i aquí s'hi pot relacionar.


La Llar d'Avis de la Parròquia va fundar-se el dia 29 de novembre de 1980 i actualment es finança a través de quotes, subvencions públiques i donacions i organitza moltes activitats al llarg de l'any com excursions, ioga, petanca, teatre, ball, manualitats, jocs florals i moltes celebracions com la de Nadal, Festa Major o Sant Medir, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.