Neix la Taula de la Gent Gran per agrupar i coordinar les entitats que treballen en aquest sector


  • Comparteix:

Dissenyar les actuacions adequades en funció de les necessitats i les mancances de la tercera edat és l'objectiu de la primera Taula de la Gent Gran que ha engegat l'àrea de Polítiques Socials de l'Ajuntament. La Taula va començar a caminar a finals del mes passat i s'espera que s'hi sumin totes les entitats d'aquest sector a la nostra ciutat.

Després d'engegar iniciatives com la Taula d'Immigració, la de Discapacitat, la de Malalties Mentals o la de Malalties Neurodegeneratives, l'àrea de Polítiques Socials ha convocat la primera Taula de la Gent Gran. Com les anteriors, la Taula busca posar en contacte les diferents entitats i federacions que agrupen un sector determinat, en aquest cas el de la tercera edat.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, espera que aquesta iniciativa es consolidi a mig termini i que serveixi per crear un fort lligam entre les entitats de la gent gran, de la mateixa manera que ho han fet les altres taules sectorials que des del Consell Polític i Social s'han engegat.

Enric Tomàs

El precedent de les altres taules és bo i espero que es repeteixi aquest ambient de treball amb les entitats de la gent gran


Una de les entitats que participen en la Taula de la Gent Gran és la Llar d'Avis de la Parròquia. El seu president, Miquel Feu, ha volgut destacar la feina feta per l'Ajuntament a l'hora de treballar conjuntament amb els diferents col·lectius. A més, Feu també ha volgut apuntar que l'important és trobar-se i interactuar.

Miquel Feu

Trobada i interacció: l'Ajuntament l'ha encertada ja que la Taula port establir els interessos reals de tothom més enllà dels econòmics.


Recordem que la taula va començar a caminar a finals del mes passat i s'espera que totes les entitats del sector se sumin a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.