Kristian Herbolzheimer diu que amb la protecció actual encara es podrien construir una seixantena d'habitatges a Torre Negra


  • Comparteix:

El portaveu de la Plataforma Cívica per a la defensa de Torre Negra, Kristian Herbolzheimer, ha dit que, tot i el procés iniciat en el passat ple municipal amb l'aprovació del document de protecció, encara existeix la possibilitat de construir fins a 60 habitatges a l'espai natural de Torre Negra. Malgrat l'existència d'aquesta possibilitat, Herbolzheimer ha elogiat l'actitud dels partits polítics de Sant Cugat, perquè, segons ell, cap formació ha tingut interès en urbanitzar Torre Negra.

Kristian Herbolzheimer ha manifestat que davant la possibilitat de fer algunes edificacions a Torre Negra, l'Ajuntament 'ha de filar més prim' i ha d'evitar que es pugui fer qualsevol tipus d'edificació.

Kristian Herbolzheimer

És possible que amb la proposta de protecció es construeixin fins a una seixantena de cases


Tot i el risc que es pugui construir a Torre Negra, Herbolzheimer ha dit que els partits polítics de Sant Cugat han tingut, des de l'any 1995, quan van prendre els seus compromisos electorals, una actitud positiva cap a Torre Negra i s'han negat a que es faci cap edificació.

Kristian Herbolzheimer

No hi hagut cap partit amb interessos de construir a Torre Negra


Pel que fa als equipaments i infrastructures, Kristian Herbolzheimer ha declarat que la Plataforma Cívica no veu la necessitat d'ampliar els equipaments existents, com les hípiques, el Club Natació o l'Escola Avenç, ni veu oportú fer-ne noves infrastructures com la ronda sud de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.