Creu Roja de Sant Cugat-Rubí celebra aquest vespre el tradicional sopar benèfic per recaptar fons


  • Comparteix:

La celebració tindrà lloc a partir de les 10 de la nit al restaurant Can Cabassa

La celebració tindrà lloc a partir de les 10 de la nit al restaurant Can Cabassa

L'assemblea de Creu Roja Sant Cugat-Rubí celebra aquest vespre al restaurant Can Cabassa Castaño el tradicional sopar benèfic anual per recollir fons per les diferents campanyes que organitzen. Un dels plats forts del sopar serà una tómbola amb obsequis cedits pels comerços de Sant Cugat i Rubí.

L'assemblea local de Creu Roja Sant Cugat-Rubí celebra aquest vespre a les 10 el sopar benèfic anual per recaptar diners per poder tirar endavant moltes de les campanyes que desenvolupen al llarg de l'any.

El tècnic de formació de Creu Roja, David Bea, ha agraït, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', l'ajuda que presten els comerços de Sant Cugat i Rubí a aquesta iniciativa, lliurant molts articles de manera gratuïta, però també la dels voluntaris de l'entitat, que s'encarreguen de passar pels establiments.

David Bea

El motiu del sopar és el finançament de l'assemblea local per poder continuar fent les nostres tasques vers els col·lectius més vulnerables. A part, des d'aquí volem agraïr tot l'esforç dels comerciants i de voluntaris.


Bea ha afegit també que, precisament, aquesta tómbola serà un dels plats forts de la nit i a més de recollir diners, servirà perquè tots els assistents marxin amb un obsequi.

David Bea

Tots els regals els ofereixen els comerços de Sant Cugat i Rubí i és una manera que tothom s'emporti un obsequi.


Durant el sopar també es farà una presentació audiovisual, a càrrec de dos voluntaris, on s'explicarà els principis rectors de l'entitat i es repassaran les accions realitzades el darrer any.

Aquest serà també el primer sopar que presidirà el responsable de la delegació local, Antoni Aguilera, d'ençà del seu nomenament com a president de Creu Roja a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.