Unes 200 persones participen al sopar benèfic anual de Creu Roja Sant Cugat-Rubí


  • Comparteix:

L'acte coincideix amb el nomenament del president local, Antoni Aguilera, com a responsable de l'entitat a tot Catalunya

L'acte coincideix amb el nomenament del president local, Antoni Aguilera, com a responsable de l'entitat a tot Catalunya

Prop de 200 persones han assistit aquest divendres al sopar benèfic anual de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, celebrat al restaurant Can Cabassa Castaño. L'acte ha servit per reunir els socis, voluntaris i amics de l'assemblea local de l'entitat i recaptar diners per finançar els seus projectes.

El sopar benèfic, celebrat al restaurant Can Cabassa Castaño aquest divendres al vespre, ha comptat amb una tómbola i una presentació audiovisual, a càrrec de dos voluntaris, on s'han explicat els principis rectors de l'entitat i les accions realitzades el darrer any.

El responsable de la delegació Sant Cugat-Rubí i recentment nomenat president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, ha afirmat que actes com aquest són necessaris per les entitats que fan una tasca tan important com Creu Roja.

Enric Tomàs

La Creu Roja, com moltes altres entitats, fan moltes coses de les que realment poden fer amb els seus recursos i per això necessiten els seus extraordinaris per poder tirar endavant els projectes.


La vetllada també ha comptat amb la presència del regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, que ha destacat que, per davant de tot, el sopar anual pretén aplegar als amics de la Creu Roja però també serveix per recollir diners i invertir-los en futurs projectes.

Antoni Aguilera

És un contacte amb les persones que són amigues de Creu Roja i també serveix per obtenir recursos que d'una altra forma no els podem tenir.


Precisament, el plat fort del sopar ha estat la tómbola, que a més de recollir diners també ha servit perquè tots els assistents hagin marxat a casa seva amb un obsequi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.