La XXI Universitat Internacional de la Pau debatrà sobre les relacions mediterrànies


  • Comparteix:

El tercer seminari d'hivern abordarà els textos sobre la pau de diferents autors teatrals

El tercer seminari d'hivern abordarà els textos sobre la pau de diferents autors teatrals

Les relacions mediterrànies centraran la propera edició del seminari d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (UIP). Així ho ha anunciat el seu president, Arcadi Oliveres, que també ha avançat que el tercer seminari d'hivern de la Unipau aproparà les obres sobre la pau de diferents autors teatrals.

El Patronat de la Fundació Privada Universitat Internacional de la Pau ha celebrat aquest cap de setmana la seva reunió ordinària anual al Centre Borja. Durant la trobada, els membres de la UIP han fet balanç de l'exercici 2005 i han definit també les propostes per l'any vinent.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, considera que els seminaris d'estiu han entrat en una dinàmica molt positiva i ha avançat que el tema de la 21a. edició seran les relacions mediterrànies.

Arcadi Oliveres

Els seminaris d'estiu tenen una dinàmica molt bona. Ja hem celebrat unes quantes sessions en aquesta nova època i estem molt satisfets. La propera edició se centrarà en les relacions mediterrànies, que aquests dies estan molt d'actualitat.


En l'horitzó més immediat, la Unipau està preparant ja el tercer seminari d'hivern, una iniciativa relativament nova però que ha tingut una bona rebuda en les dues primeres edicions. Aquesta vegada, el seminari abordarà els textos sobre la pau de diferents autors teatrals. Arcadi Oliveres.

Arcadi Oliveres

Aquest serà el tercer any. En aquesta edició, parlarem d'autors teatrals i pau. No només seran xerrades, també hi haurà alguna lectura dramatitzada.


De cara a l'any vinent, la UIP vol ampliar el programa a les escoles -que de moment funciona als IES Angeleta Ferrer i Leonardo da Vinci- per fer-lo arribar a més centres educatius. Aquesta proposta té l'objectiu de formar els docents en temes relacionats amb la cultura de pau. També continuaran les Nits Temàtiques, amb el seu format renovat recentment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.