El Servei Català de Trànsit aconsella no passar per l'A-7 durant els propers caps de setmana per evitar col·lapses


  • Comparteix:

El Servei Català de Trànsit aconsella els usuaris no passar per l'autopista A-7 durant els dos propers caps de setmana per evitar la congestió de l'operació sortida d'agost. Trànsit fa extensiu aquest consell a tota l'A-7, inclòs el tram que passa pel terme municipal de Sant Cugat.

El Servei Català de Trànsit preveu que sortiran uns 600.000 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona a partir d'avui divendres i fins al diumenge 4 d'agost. Trànsit apunta l'autopista A-7 en tot el seu recorregut com la via més conflictiva, si bé no es descarten problemes en altres vies i autopistes. Escoltem les recomanacions del Servei Català del Trànsit:

Servei Català Trànsit

Es preveu que l'A-7 sigui la via que presenti més problemes de trànsit


Des del passat divendres s'ha activat el dispositiu especial d'operació sortida d'agost, que comptarà amb 600 agents dels Mossos d'Esquadra, 30 tècnics al Centre d'Informació Viària i dos helicòpters. Aquest dissabte i el dissabte 3 d'agost al matí es consideren els dies més conflictius pel que fa al trànsit. El Servei Català del Trànsit comunica les següents restriccions:

Servei Català Trànsit

Per facilitar l'operació sortida hi haurà restriccions als vehicles pesants


Es calcula que en aquest període es faran uns sis milions de desplaçaments a la xarxa viària catalana ja que a banda dels moviments dels catalans s'hi han de sumar els desplaçaments de retorn i els turistes que venen, sobretot, de França i Itàlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.