Ja s'han obert les inscripcions pels tallers de Nadal de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Les inscripcions pels tallers de Nadal que organitza l'EMD ja estan obertes al Casal de Cultura de Valldoreix. Les activitats, que començaran el dia proper dia 22, van dirigides a nens i nens de tres a dotze anys i podran fer-se en 3 horaris diferents per facilitar la conciliació de les vacances escolars amb l'horari laboral dels pares.

Els tallers de Nadal de l'EMD s'allargaran enguany des del 22 de desembre fins el 5 de gener i ho fan com és tradicional amb moltes activitats. Aquelles persones interessades ja s'hi poden inscriure, passant, de dilluns a divendres, de nou del matí a una del migdia, pel Casal de Cultura de Valldoreix.

Des del casal, la coordinadora d'activitats culturals, Núria Steinger, ha destacat la gran varietat dels tallers i recomanat sobretot el passi de la pel·lícula 'La maledicció de les verdures' que es farà el dia 28 de desembre a les 12 del migdia, de manera gratuïta i obert a tothom.

Núria Steinger

En aquests casals oferim moltes activitats que es faran al casal o fora com l'envelat o el cinema, amb 'La maledicció de les verdures' que està fet amb ninots de plastilina.


Steinger també ha destacat el fet que els interessats podran fer fins a tres horaris: de matí, de matí amb dinar inclòs i de matí i tarda amb dinar inclòs. A més, de vuit a nou del matí, hi haurà un servei d'acollida gratuïta per atendre els nens i nenes que participin en els tallers fins que aquests comencin, a les nou del matí.

La coordinadora d'activitats culturals també ha recordat que els tallers de Nadal estan adreçats a nens de 3 a 12 anys, siguin de Valldoreix o no.

Núria Steinger

La participació sempre és menor que a l'estiu, quan solem agafar uns vint nens. Els tallers són oberts per nens de tres a dotze anys, siguin de Valldoreix o no.


Steinger ha afegit que han intentat que els preus siguin el més ajustat possible. Així, els que facin els tallers només el matí pagaran 110 euros i els nens que s'hi estiguin tot el dia 190 euros incloent el dinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.