Dues avaries de Fecsa deixen prop de 600 clients del municipi sense llum durant quasi 4 hores


  • Comparteix:

La primera avaria ha afectat el centre de la ciutat i ha trigat prop de 4 hores en resoldre's mentre que la segona s'ha produït a la zona de Mira-sol

La primera avaria ha afectat el centre de la ciutat i ha trigat prop de 4 hores en resoldre's mentre que la segona s'ha produït a la zona de Mira-sol

Una avaria en un transformador de mitja tensió de Fecsa ha deixat, aquest dijous, prop de 450 usuaris del centre de Sant Cugat sense llum durant quasi 4 hores. També aquest dijous a la nit, una altra avaria ha provocat un tall de corrent elèctric que ha afectat quasi 150 clients de Mira-sol, que han estat sense llum durant 3 hores. Alguns dels afectats ja han presentat una queixa formal a l'Oficina d'Atenció al Consumidor.

La primera avaria, que s'ha produït en un transformador de mitja tensió, s'ha detectat poc abans de dos quarts de set de la tarda i no s'ha pogut resoldre fins a quarts d'onze de la nit. Com a conseqüència, uns 450 clients del centre de la ciutat, principalment dels carrers Sant Jordi, Sant Antoni i Rambla Ribatallada, han estat sense llum durant gairebé 4 hores.

Els comerços afectats ja han presentat una instància a l'Oficina de Defensa del Consumidor per queixar-se a dels constants talls en el subministrament elèctric de FECSA-ENDESA. Escoltem alguns dels veïns.

Veïns afectats

Jo tinc una perruqueria infantil i quan se'n va anar la llum els 9 nens que hi havia es van posar a plorar i van haver de sortir amb els cabells mullats


Una situació similar és la que han viscut part dels veïns de Mira-sol, que a partir d'un quart d'onze de la nit s'han trobat sense llum fins a quarts de dues de la matinada. En aquest cas, la causa de l'avaria ha estat un fusible fos, i ha afectat gairebé 150 clients de Fecsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.