Creu Roja Joventut destaca la tasca d'informar i sensibilitzar els joves sobre la Sida


  • Comparteix:

L'organització ha posat una taula informativa aquest dissabte a la plaça Lluís Millet

L'organització ha posat una taula informativa aquest dissabte a la plaça Lluís Millet

Amb motiu del Dia Mundial contra la Sida, celebrat el passat dijous, Creu Roja Joventut ha instal·lat aquest dissabte un estant informatiu a la plaça Lluís Millet. La parada ha comptat amb la presència de tres joves voluntaris que s'han dedicat a informar i donar resposta a les preguntes de la gent que s'hi ha volgut apropar.

Aquest any, l'habitual estand informatiu que Creu Roja Joventut posa amb motiu de l'1 de desembre ha canviat la seva ubicació, passant de la plaça d'Octavià a la plaça Lluís Millet. Aquest canvi d'emplaçament i també d'horari ha donat un bon resultat, ja que segons una de les voluntàries, Elisabeth Pons, enguany han tingut una millor acollida.

Elisabeth Pons

Aquest any estem a un bon lloc perquè altres anys ho hem fet per a tarda i de seguida es feia fosc. Aquest any s'ha apropat molta gent a demanar informació


Els voluntaris també han destacat que les preguntes més freqüents que els hi fan amb motiu d'aquesta jornada giren entorn de la situació dels malalts i el desenvolupament de la malaltia al tercer món. Escoltem a Elisabeth Pons.

Elisabeth Pons

La gent s'interessa per les vacunes i les pastilles però sobretot, pels malalts i la situació de la malaltia al tercer món


Recordem que, a banda d'aquesta taula informativa, Creu Roja s'ha sumat enguany als actes amb motiu del Dia Mundial de la Sida amb diferents propostes com un taller per conscienciar als joves sobre la importància de la prevenció de la malaltia. A més, aquesta entitat estudia la possibilitat de fer sessions informatives als centres educatius de Sant Cugat i Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.