Núria Vallès celebra les festes amb un mercat d'art solidari per ajudar la població del Congo


  • Comparteix:

La iniciativa se celebrarà del 15 al 18 de desembre i permetrà comprar art a preus més baixos de l'habitual

La iniciativa se celebrarà del 15 al 18 de desembre i permetrà comprar art a preus més baixos de l'habitual

L'artista santcugatenca Núria Vallès prepara un mercat d'art solidari que se celebrarà al seu taller del 15 al 18 de desembre. Durant aquestes dates, tots aquells qui vulguin podran adquirir obres d'art a un preu més baix de l'habitual. A més, una part dels beneficis aniran com a ajuda a la República democràtica del Congo.

La pintora santcugatenca transformarà durant uns dies el seu taller en un mercat d'art per tal de recollir diners per ajudar els més desfavorits i aconseguir "un Nadal solidari".

Amb aquest objectiu, Núria Vallès posarà a la disposició dels assistents un conjunt d'obres a uns preus més reduïts. D'altra banda, l'artista s'ha posat en contacte amb la Fundació Montblanc perquè part dels beneficis vagin destinats a ajudar a la República Democràtica del Congo. Així ho ha explicat ella mateixa.

Núria Vallès

Un mercat d'art per fer un Nadal solidari i en el que part del fruit de les vendes anirà a la República Democràtica del Congo mitjançant la Fundació Montblanc.


El taller estarà obert a tots aquells qui vulguin des del 15 fins al 18 de desembre , de 10 a 13 durant el mati i de 18 a 20 per la tarda o sol·licitant una cita amb la pintora per assistir-hi en un altre moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.