Ràdio Sant Cugat sortejarà el dia 22 dues paneres de Nadal en col·laboració amb els comerços de la ciutat


  • Comparteix:

Per participar en el sorteig només cal trucar i donar el nom i número de telèfon

Per participar en el sorteig només cal trucar i donar el nom i número de telèfon

Ràdio Sant Cugat celebra un any més les festes de Nadal amb el sorteig de dues paneres entre els oients de l'emissora. Fins el proper dia 22, totes les persones que ho vulguin poden trucar i donar el seu nom i entraran a participar en aquest sorteig de dos lots de productes nadalencs elaborats amb la col·laboració del comerç de la ciutat.

Vins, caves, torrons, neules, conserves o articles de xarcuteria, entre molts d'altres, són alguns dels productes que conformaran les dues paneres que, com cada Nadal, sortejarà aquesta emissora amb la col·laboració dels comerços de la ciutat.

Fins el proper dia 22, totes les persones que ho vulguin poden trucar a l'emissora municipal i només per donar el nom i el telèfon rebran un número per participar en aquest sorteig, que es farà el mateix dia 22 de desembre. Així ho ha explicat el responsable de Publicitat de Ràdio Sant Cugat, Pere Pahisa, que ha volgut destacar també la implicació de les botigues del municipi en aquesta iniciativa.

Pere Pahisa

La panera com cada any es fa en col·laboració amb el comerç de la ciutat. Pastissers, xarcuteries, carnisseries etc. que fan una aportació de producte i com que reunim una gran quantitat d'aliments, ho repartim en 2 paneres


Precisament, serà un botiguer o botiguera de la ciutat l'encarregat de fer de mà innocent i treure els números guanyadors del sorteig.

Pere Pahisa ha recordat també que la iniciativa està oberta a tots els oients de l'emissora, siguin o no de la ciutat, tot i que això pugui suposar que, a vegades, el premi recaigui en persones de municipis de l'entorn.

Pere Pahisa

A vegades no ha tocat a Sant Cugat, per exemple fa dos anys va tocar tot a Sabadell, i és una de les coses que els botiguers d'aquí s'estimarien més que no fos així, però pot trucar gent d'aquí i de fora i la sort és la sort


Recordem que per participar en aquest sorteig només cal trucar al telèfon de l'emissora -93.675.15.87- i deixar el nom i el número de telèfon i que només es donarà un número per persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.