Més de 8.000 persones s'han vacunat de la grip als CAPs de Sant Cugat i Valldoreix


  • Comparteix:

Els responsables dels dos centres s'han mostrat molt satisfets d'aquesta resposta a la campanya

Els responsables dels dos centres s'han mostrat molt satisfets d'aquesta resposta a la campanya

Els centres d'atenció primària de la ciutat fan una valoració molt positiva de la campanya de vacunació de la grip d'enguany, que ha finalitzat el 30 de novembre. Entre el CAPs de Sant Cugat i Valldoreix s'han vacunat aquests dies més de 8.000 persones, una xifra força superior a la de campanyes anteriors.

El passat 30 de novembre finalitzava el termini per vacunar-se contra la grip als centres d'assistència primària, i tal i com es preveia, a la nostra ciutat, la campanya de vacunacions ha estat aquest any tot un èxit. Fins aquesta data, més de 5.000 persones s'han vacunat al CAP de Sant Cugat i més de 3.000 ho han fet a Valldoreix.

El director del CAP del carrer de la Mina, Carles Martí, ha assegurat durant el magazín 'Sant Cugat a Fons' que aquestes xifres són molt positives i ha afegit que, tot i que és difícil de preveure, de moment tot fa pensar que en cas que es produeixi una epidèmia de grip, aquesta no arribarà fins a finals de desembre.

Carles Martí

Aquest any hem vacunat força més persones que l'any passat, més de 5.000. No sabem mai quan vindrà l'epidèmia de grip. Tot i que ara hi ha alguns casos, jo crec que, si ve, serà a finals de desembre o principis de gener


En el mateix sentit s'ha expressat el director del CAP Valldoreix, Marc Matarodona, que ha apuntat que alguns dels motius d'aquest èxit de vacunacions són la campanya informativa però també la por a la 'grip aviària'.

Marc Matarodona

Aquest any ha sigut a nivell de la vacunació, un dels millors anys. Jo suposo que tot el fet de difusió de la grip aviària, tot i que no té res a veure amb la vacuna que posem nosaltres, ha fet que la gent s'anés a vacunar


Recordem que la campanya de vacunacions va començar el passat 1 d'octubre i que anava dirigida especialment als grups de més risc: persones majors de 60 anys, persones amb malalties cròniques, o dones embarassades, o també aquelles persones que poden transmetre el virus com ara els treballadors sanitaris. També s'ha recomanat vacunar-se a aquelles persones que fan treballs essencials per la comunitat com ara els policies, bombers o personal de protecció civil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.