Egipte, Nova York i les pistes d'esquí, principals destinacions turístiques dels santcugatencs


  • Comparteix:

Egipte, Nova York, les capitals europees i les pistes d'esquí són les principals destinacions turístiques que escullen els santcugatencs per aprofitar el pont de la Puríssima. Les agències de viatges de la nostra ciutat han registrat un volum de vendes similar al d'anys anteriors.

Molts santcugatencs han optat per viatjar a l'estranger aprofitant el llarg pont de la Puríssima, que en alguns casos s'ha convertit en un aqüeducte de 10 dies. Els destins més demandats a les agències de viatges de la nostra ciutat han estat, una vegada més, les capitals europees. Tot i això, Nova York és també un dels principals reclams en aquesta època, ja que molts viatgers opten per anar a la ciutat nord-americana per veure l'ambient nadalenc que s'hi viu.

Destins turístics del nord d'Àfrica i les pistes d'esquí, que obren ara la temporada, completen les ofertes més sol·licitades. Així ho ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' la responsable de l'agència de viatges del Racc a Sant Cugat, Maite Diaz.

Maite Diaz

Aquest és un pont llarg, però amb variacions. Alguns el fan llarg, altres s'agafen 4 dies. Egipte, Marraqueix i la neu per esquiar són els destins més demanats.


Els preus dels viatges són molt variats, depenent de l'antelació amb què s'hagi fet la reserva. Una setmana a Noya York, per exemple, pot costar uns 1.300 euros, mentre que 7 dies a Egipte en hotels de quatre estrelles ascendeix a uns 800 euros. Des de l'agència de viatges d'El Corte Inglés, Grau Cabeza ha explicat que recomanen als seus clients avançar-se al màxim en la compra dels viatges per aconseguir els millors preus.

Grau Cabeza

Quan abans millor. Trobes millors preus, pots escollir vols. Si no, t'has de quedar el que queda.


De cara a les vacances de Nadal, les agències santcugatenques han avançat que els destins més demandats seran, un any més, les illes Canàries, les capitals europees, les pistes d'esquí, el Carib i l'Argentina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.