Firart qüestiona que la plaça d'Octavià sigui l'espai idoni per fer les mostres d'art al carrer


  • Comparteix:

L'associació d'artistes, Firart, qüestiona que la plaça d'Octavià sigui l'espai més adequat per fer les mostres d'art al carrer i es planteja tornar a Santiago Rusiñol, on s'han fet durant les obres de la plaça del Monestir. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, ha dit que l'associació 'en cap cas rebutja' la plaça d'Octavià però planteja que a Santiago Rusiñol no fa tanta calor i transita més la gent.

Imma Pueyo ha manifestat que l'experiència de fer les mostres d'art al carrer a Santiago Rusiñol ha estat 'positiva'. La presidenta de Firart ha declarat que després de les mostres fetes als mesos de juny i juliol a la plaça d'Octavià, un cop acabades les obres de remodelació, els socis de l'entitat han qüestionat aquest espai com el més adequat. Pueyo ha insistit a dir que en cap es tracta d'un rebuig a la plaça, on es podrien tornar a fer les mostres mes endavant:

Imma Pueyo

Es planteja fer les mostres al carrer Santiago Rusiñol, però en cap cas es tracta de rebutjar la plaça d'Octavià


La presidenta de Firart ha explicat que les mostres d'art al carrer no es faran durant els mesos d'agost i setembre. La primera mostra al carrer després de l'estiu es farà el primer diumenge d'octubre i es continuaran fent el primer diumenge de cada mes.
Firart es planteja fer alguna altra mostra els tercers diumenges de cada mes en un lloc diferent a l'habitual. A més, els socis de l'entitat presentaran les seves obres durant la festa del barri de Coll Favà i la festa major de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.