Interior confirma que la comissaria dels Mossos d'Esquadra es començarà a construir al febrer


  • Comparteix:

La conselleria d'Interior confirma que la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat començarà el febrer del 2006. Segons la conselleria, les dependències policials entraran en funcionament a finals de l'any vinent coincidint amb el desplegament de la policia nacional catalana a la ciutat, el dia 1 de novembre.

La nova comissaria ocuparà un terreny de 2.663 metres quadrat, situat al barri de Vullpalleres que l'Ajuntament ha cedit a la Generalitat. L'edifici comptarà amb poc més de 1.000 metres quadrats repartits en dues plantes. La comissaria disposarà d'una àrea d'atenció al públic, sales per a detinguts i zones de serveis per als agents. Tal com estava anunciat, s'assignaran 83 policies a les dependències de la policia nacional a Sant Cugat.

En la presentació de l'arribada dels Mossos al Vallès Occidental el novembre passat, la consellera d'Interior Montserrat Tura va qualificar el desplegament de l'any vinent com el més important que farà el cos.

Montserrat Tura

El 2006 és probablement, en superfície i en inversions, l'any més important de la història del desplegament dels Mossos


El pressupost de l'obra és de gairebé 1'6 milions d'euros. L'empresa pública GISA serà l'encarregada d'executar les obres, que tenen un termini d'execució previst de 10 mesos. Els autors del projecte són els arquitectes Orlando González i Marta Bosch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.