Satisfacció general per la nova ubicació de la Fira de Nadal d'Artesans de Valldoreix


  • Comparteix:

El Col·lectiu d'Artesans de Valldoreix ha organitzat aquest cap de setmana la II Fira de Nadal d'Artesans, que s'ha allargat fins el diumenge a la tarda a la plaça del Casal de Cultura. Aquest any, les persones que s'han apropat a la fira han pogut gaudir, a més, de tot tipus d'activitats organitzades per diferents entitats de Valldoreix.

Articles de regal, de joieria, i productes reciclats han estat alguns dels objectes exposats a la II Fira d'Artesans de Valldoreix, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la plaça del Casal de Cultura.

Aquest nou emplaçament ha representat una millora respecte la primera edició d'aquesta fira, que es va fer l'any passat al costat de la pista de gel. Neus Asensi, una de les organitzadores de la Fira d'artesans de Valldoreix, ha destacat la millora en la nova ubicació però ha volgut remarcar que encara es pot millorar.

Neus Asensi

Ho veig progressivament a millor. És pot millorar molt més però confio que és una cosa dels anys. Mica en mica millora


També els comerciants han vist com el nou espai ha afavorit l'augment de vendes respecte l'any passat però han afirmat que aquestes podien haver estat més nombroses si no hagués estat pel pont o la poca publicitat que s'ha fet sobre la fira.

Comerciants

La nova ubicació ha millorat l'assistència de públic, tot iq ue el pont ha afectat l'assistència


De la seva banda, els visitants han pogut gaudir de diferents paradetes artesanals i d'activitats organitzades per diferents entitats valldoreixenques que han volgut amenitzar aquesta proposta nadalenca. L'opinió dels visitants ha estat molt positiva.

Visitants




La pròxima exposició d'artesans es celebrarà al mateix espai al mes de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.