Cugat.cat supera els 3.000 lectors únics diaris en el seu primer mes de vida


Temes relacionats

Cugat.cat es presenta a la ciutat en un acte al Casal TorreBlanca (23/gen/08)

Les entitats elogien la tasca divulgativa d'informació de Cugat.cat (23/gen/08)

Neix Cugat.cat, un nou portal multimèdia al servei de Sant Cugat ( 7/gen/08)


  • Comparteix:

El diari electrònic Cugat.cat ha superat la barrera històrica dels 3.000 lectors únics diaris en el seu primer mes de funcionament. El portal multimèdia, que es va estrenar el passat 7 de gener, ha incorporat en aquest temps noves seccions com un espai dedicat a les arts escèniques i un apartat centrat en l'activitat musical de la ciutat.

La mitjana de lectors únics diaris ha superat en aquest primer mes de vida la xifra de 2.400, amb puntes rècord per sobre dels 3.000 lectors diaris, com el passat 22 de gener. Els caps de setmana, el ritme de consultes del portal s'ha mantingut elevat, amb xifres superiors als 1.800 lectors diaris. El gruix de consultes es concentra a la franja matinal, entre les vuit del matí i la una del migdia.

Les notícies generals i esportives, les columnes d'opinió i els continguts de vídeo han estat alguns dels elements més consultats en aquest primer mes de funcionament del diari electrònic, així com els programes de ràdio 'a la carta'. A més, s'ha generat un creixent volum de comentaris a les notícies i s'ha incrementat progressivament el volum de participants a l'enquesta diària.

El en seu primer mes de vida, Cugat.cat s'ha consolidat com el mitjà diari de referència a la ciutat. Escoltem el director de Cugat.cat, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Som capdavanters en l'àmbit de les ràdios locals. Ens hem posat al dia.


En el primer mes de funcionament del diari electrònic, Cugat.cat ha incorporat novetats com un dietari dels periodistes de la casa i espais monogràfics dedicats a les arts escèniques, a l'activitat musical i al Casal de Joves TorreBlanca. A més, el portal ha començat a retransmetre en directe els plens municipals i ha obert un espai on es poden escoltar les intervencions dels polítics i consultar les mocions debatudes.

El diari electrònic Cugat.cat forma part del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, de titularitat municipal. També formen part del grup l'emissora Ràdio Sant Cugat i la productora audiovisual Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.