Els carrers de Valldoreix ja compten amb la seva il·luminació nadalenca


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha estat l'encarregada d'encendre els llums que durant aquestes festes il·luminaran els carrers de Valldoreix. La il·luminació es concentra principalment a la rambla Jacint Verdaguer però també destaca una gran bola de llum que llueix al centre de la plaça de Can Cadena.

Els carrers de Valldoreix compten ja amb la il·luminació nadalenca. Aquest dilluns, la presidenta de l'EMD ha estat l'encarregada d'encendre les bombetes i donar així el tret de sortida a l'inici de les festivitats de Nadal i Cap d'Any. Així ho ha explicat Montserrat Turu.

Montserrat Turu

És el tret de sortida de les festes tot i que tothom segueix treballant però és un recordatori que s'acosten unes festes molt cordials per celebrar amb la família i les amics.


La presidenta de l'EMD ha recordat que enguany la il·luminació ha comptat amb un pressupost ajustat perquè no se sabia si es podria comptar amb els diners del deute que mantenia el consistori santcugatenc amb l'EMD i que finalment s'ha saldat fa pocs dies. En aquest sentit, la il·luminació s'ha concentrat a la rambla Jacint Verdaguer, amb especial interès a la bola de la plaça de Can Cadena.

Montserrat Turu

Enguany el pressupost per les llums està molt ajustat. Així, la il·luminació es concentra a la rambla mossèn Jacint Verdaguer tot i que amb la idea de anar il·lumniant els barris, arribem a la Colònia Montserrat i al barri de la Guinardera.



La il·luminació dels carrers de Valldoreix es mantindrà fins passat el dia de reis, de sis de la tarda a la mitjanit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.