EL TSJC anul·la el decret de l'Ajuntament que obligava a enderrocar una casa


  • Comparteix:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha anul·lat el decret de l'Ajuntament que obligava un veí a enderrocar una casa de fusta que ell mateix s'havia construït al pati de casa seva. Tot i que el tribunal reconeix que l'obra era il·legal, afirma que el consistori havia d'haver instat la seva legalització abans d'ordenar l'enderrocament.

D'aquesta manera l'alt tribunal català anul·la l'acord de la Comissió de govern del 20 d'octubre de 1997. L'Ajuntament, en considerar que les obres eren il·legals, va obligar al veí a enderrocar la caseta situada a l'interior del seu immoble del carrer Carles Riba.

El santcugatenc, però, va replicar que tenia el permís de la comunitat de propietaris i que la caseta construïda era de fusta i fàcilment desmuntable. Aquest recurs, però, va ser desestimat pel consistori, que a més, li va imposar una multa de 261 euros.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya considera que tot i que les obres eren il·legals, l'Ajuntament havia d'haver ordenat la seva legalització en dos mesos abans d'establir directament el seu enderrocament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.