L'Ajuntament no instal·larà aquest any punts de recollida per als arbres de Nadal


  • Comparteix:

L'àrea de Medi Ambient anima els santcugatencs a portar els arbres als equipaments adequats

L'àrea de Medi Ambient anima els santcugatencs a portar els arbres als equipaments adequats

L'àrea de Medi Ambient fa una crida als santcugatencs perquè després de les festes nadalenques dipositin els arbres de Nadal a les deixalleries i punts verds del municipi, ja que enguany no s'instal·laran punts de recollida específics als carrers de la ciutat. A més, des de l'Ajuntament es recomana utilitzar bombetes de baix consum en els guarniments i fer les compres a peu, entre d'altres consells, per celebrar un Nadal més sostenible.

L'àrea de Medi Ambient ha optat enguany per no instal·lar el punts específics de recollida d'arbres de Nadal perquè considera que el consum d'aquests arbres va a la baixa any rera any i perquè entén que ha de fomentar la utilització de les instal·lacions que el consistori ha posat a disposició dels ciutadans. Així ho ha dit el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' i en referència als diferents punt verds de la ciutat i la deixalleria mòbil.

Eduard Pomar

Des de l'Àrea de Medi Ambient hem decidit no posar enguany els punts de recollida d'arbres perquè entenem que s'ha de fomentar la utilització de les instal·lacions que el consistori ja ha posat en marxa.


L'àrea de Medi Ambient també recomana evitar al màxim la compra d'aquests arbres de Nadal i utilitzar algun dels arbres del jardí, els que en disposin. En el cas que finalment se n'adquireixi algun, s'aconsella que aquest sigui d'alguna espècie mediterrània com l'arboç, el marfull o el llorer, entre d'altres.

Eduard Pomar també ha recordat la importància de promoure actituds cíviques i sostenibles. Dins d'aquest seguit de consells nadalencs ha destacat el fet d'intentar evitar les compres innecessàries, comprar productes ecològics i solidaris, anar a comprar al petit comerç i evitar els desplaçaments en cotxe.

Eduard Pomar

Evitar aquelles compres innecessàries, comprar productes ecològics i solidaris, anar a comprar al petit comerç i sobretot intentar miimitzar l'ús del vehicle privat.


El tinent d'alcalde de Medi Ambient també ha destacat la importància d'utilitzar bombetes de baix consum en els guarniments de Nadal i només posar-les en funcionament quan les persones són a casa seva, fent un ús més racional de l'energia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.