El primer santcugatenc del 2006 serà premiat amb una assegurança i dos lots de productes


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat, Catalana Occident, Un pequeño mundo i Punt Fresc participen en aquesta iniciativa

Ràdio Sant Cugat, Catalana Occident, Un pequeño mundo i Punt Fresc participen en aquesta iniciativa

Ràdio Sant Cugat, el grup assegurador Catalana Occident i els establiments 'Un pequeño mundo' i 'Punt Fresc' donaran la benvinguda, per sisè any, al primer nadó santcugatenc de l'any. El regal, que consta d'una pòlissa de 1.500 euros i dos lots de productes, anirà a parar al primer nen o nena que s'inscrigui en el registre civil de la ciutat.

En aquesta sisena edició, el grup Catalana Occident i aquesta emissora volen rebre el primer nadó santcugatenc del 2006 amb un regal ben especial: una pòlissa de 1.500 euros. La iniciativa, que va sorgir l'any 2000, no només consta d'aquests diners, sinó també d'una cistella amb productes per a nens i nenes gentilesa de la botiga 'Un pequeño mundo', que des de fa tres anys col·labora en la iniciativa. Com a novetat d'aquest any, a més, la botiga d'alimentació 'Punt Fresc' també se suma a la iniciativa amb un lot de productes.

El primer nadó que s'inscrigui com a santcugatenc en el registre del Jutjat de la ciutat rebrà aquesta aportació, que té com a objectiu assolir un compromís simbòlic amb les noves generacions. Així ho explica el responsable de publicitat de Ràdio Sant Cugat, Pere Pahisa.

Pere Pahisa

La part principal és creure en les noves generacions i ajudar al premiat i els seus pares. De seguida es va afegir a la iniciativa Catalana Occident perquè ho va creure positiu.


Una vegada es conegui la identitat del primer santcugatenc de l'any, l'alcalde, Lluís Recoder, presidirà un acte de benvinguda a la sala de plens de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.