'Posa't la gorra' omple el zoo de Barcelona de solidaritat amb el càncer infantil


  • Comparteix:

Sota el lema 'Posa't la gorra' l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya Catalunya (AFANOC) celebra durant tot el dia de demà una festa solidària amb el càncer infantil al zoo de Barcelona. La festa estarà composada de moltes actuacions i tallers que ompliran el recinte de la Ciutadella i que pretenen fer passar una jornada divertida a totes les famílies que vulguin aportar el seu granet de sorra en un dia de sensibilització i solidaritat.

El zoo de Barcelona s'omplirà demà amb la festa solidària 'Posa't la gorra' que organitza des de fa ja cinc anys l'AFANOC i que pretén sensibilitzar i recaptar fons per l'hospital de dia de la Unitat d'oncologia de l'Àrea Maternoinfantil de l'Hospital de la Vall d'Hebron, de Barcelona.

El símbol de la jornada solidària serà la gorra que es pot adquirir per tres euros a la seu de la AFANOC i als accessos al zoo i que permetrà entrar gratuïtament els nens i joves de fins a 17 anys i disposar d'un cinquanta per cent de descompte a les persones a partir de divuit anys. El coordinador de l'AFANOC a Sant Cugat, Marc Gavilán, ha explicat el significat de l'eslògan 'Posa't la gorra'.

Marc Gavilán

La gorra és el símbol de la solidaritat perquè molts infants, amb el tractament de quimioteràpia, perden els cabells i acostumen a posar-se una gorra o un mocador.


La festa començarà a partir de les deu del matí i s'allargarà fins a les cinc de la tarda. Durant tota la jornada se celebraran diferents tallers de dibuix, modelatge o pintura, entre d'altres, hi haurà una perruqueria, un rocòdrom i destacaran dos escenaris amb diverses actuacions de grups d'animació infantils, mags i pallassos. Ho explica Marc Gavilán.

Marc Gavilán

Hi ha molts tallers, de dibuix, de modelatge, de pintura i també hi haurà una perruqueria i un rocòdrim. A més s'hi podrà trobar dos escenaris diferents amb actuacions de mags, pallassos i grups d'animació infantil.


Tots aquells que s'acostin a la festa podran gaudir també dels propis animals del zoològic i dels tallers 'Parlem amb els animals'.

Marc Gavilán ha volgut també destacar la col·laboració de diversos comerços i escoles de la ciutat sobretot pel que fa a donar a conèixer la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.