Una vintena d'associacions de Sant Cugat ja compten amb una web al portal d'entitats


  • Comparteix:

20 de les prop de 200 entitats de Sant Cugat ja disposen d'una pàgina electrònica en el portal d'entitats de la ciutat. En l'acte de presentació de la iniciativa, l'alcalde i els responsables de les webs de les associacions animen la resta d'entitats a inaugurar una pàgina electrònica.

El Sant Cugat Esport, els Amics de la Unesco i els Castellers de Sant Cugat són algunes de les 20 associacions de la ciutat que ja disposen d'una pàgina electrònica al portal d'entitats de la ciutat. Aquest projecte pretén potenciar la presència a la xarxa de les associacions i convertir-se en un espai de referència per als ciutadans.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha animat les entitats a convertir la pàgina electrònica en una eina útil.

Lluís Recoder

Ara us toca a les entitats. Aquest és el vostre portal i vosaltres sou els encarregats de convertir-lo en un lloc molt útil.


El portal ofereix a les entitats la possibilitat de crear les seves pàgines electròniques. A més, la web recull un directori de les associacions de la ciutat i una secció de notícies i comunicats. El portal també inclou una agenda d'activitats centralitzada i actualitzada, accessible per a totes les entitats. Aquest espai evitarà que els actes de les diferents associacions coincideixin i restin afluència de públic.

El regidor de Participació Ciutadana, Jordi Puigneró, afirma que la web servirà per donar a conèixer les entitats.

Jordi Puigneró

Internet és un lloc on tothom us pot trobar i informar-se de tot allò que pugueu proporcionar a la vostra pàgina electrònica.


El portal d'entitats de la ciutat es pot visitar a l'adreça electrònica santcugatentitats.net. Les associacions poden assistir a un curs per crear la pàgina electrònica de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.