Neix 'Més Sant Cugat', el primer diari gratuït d'informació local i comarcal


  • Comparteix:

Sant Cugat compta des d'aquest dilluns amb un diari gratuït d'informació local i comarcal. 'Més Sant Cugat', dirigit per la periodista Mar Castro, repartirà 6.000 exemplars al dia, de dilluns a divendres, tant al centre de la ciutat com als districtes. La nova publicació està integrada dins del grup de comunicació TLB, que gestiona diverses televisions, emissores de ràdio i altres diaris gratuïts.

El número zero del diari 'Més Sant Cugat' ha sortit al carrer aquest dilluns per presentar-se a la ciutadania com l'únic diari d'informació local gratuït i escrit al cent per cent en català. La publicació, que repartirà 6.000 exemplars al dia de dilluns a divendres, aproparà als lectors l'actualitat informativa de la ciutat i els seus districtes i també de la comarca.

La directora del 'Més Sant Cugat', la periodista Mar Castro, s'ha mostrat molt il·lusionada pel naixement d'aquesta nova publicació.

Mar Castro

Avui és un dia molt emocionant per mi i espero que per a tots els santcugatencs. A partir d'avui tindrem el primer diari, de dilluns a divendres, gratuït i amb tota la informació local i comarcal.


El diari 'Més Sant Cugat' estarà a disposició dels lectors a partir d'aquest dimarts a través d'una cinquantena d'expositors en comerços i establiments de la ciutat. A més, tres repartidores lliuraran el diari al matí a diversos punts estratègics del municipi.

L'objectiu de la publicació, segons ha explicat Mar Castro, és 'omplir el buit' existent a Sant Cugat pel que fa a la premsa escrita diària.

Mar Castro

A Sant Cugat hi havia un buit de premsa escrita diària. Hi ha setmanaris que funcionen molt bé i estan molt arrelats, però la ciutat necessitava un diari.


'Més Sant Cugat' està integrat dins el grup de comunicació TLB, que gestiona la Televisió de Manresa, Bages i Berguedà i el Canal 4, a més de les emissores de ràdio Styl FM, Styl FM Clàssics i Intereconomia Catalunya. Pel que fa a la premsa escrita, TLB Grup gestiona 'Més Manresa' i 'Més Terrassa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.