L'Ajuntament cedeix un terreny a la Generalitat per fer un nou parvulari per al CEIP Catalunya


  • Comparteix:

D'aquesta manera es resoldran finalment els problemes estructurals de l'actual edifici

D'aquesta manera es resoldran finalment els problemes estructurals de l'actual edifici

El parvulari de l'escola Catalunya comptarà, finalment amb un nou edifici. El ple municipal ha acordat per unanimitat posar a disposició de la Generalitat un terreny municipal per poder construir aquest nou equipament. D'aquesta manera, es posarà fi als problemes estructurals que des de fa anys arrossega el parvulari d'aquest centre.

L'acord del ple contempla destinar a usos d'ensenyament una part d'una parcel·la municipal i posar-la a disposició del govern català perquè puguin fer aquest nou edifici del parvulari. Concretament, es tracta d'una parcel·la de 3.600 metres quadrats que se segrega d'un solar més ampli, i que permetrà a la Generalitat fer el nou edifici que resoldrà, d'una vegada per totes els problemes d'esquerdes que des de fa anys pateix el parvulari actual.

Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, que ha afegit que l'objectiu és poder fer les obres sense interferir en el curs escolar dels alumnes de P3, P4 i P5 del CEIP Catalunya.

Mercè Conesa

L'edifici actual pateix d'unes deficiències estructurals i la Generalitat ha decidit construir-ne un de nou, i ens demana que fem aquesta segregació per poder fer el nou edifici sense haver de compaginar les obres i la docència


La tinenta d'alcalde ha explicat també que, en cap cas, aquesta segregació de terreny no afectarà el projecte de la futura piscina i el complex esportiu de Mira-sol que s'han d'ubicar a la mateixa zona.

La proposta ha rebut el suport de tots els grups amb representació al consistori. Des del PSC han volgut recordar que el problema d'esquerdes d'aquest parvulari s'allarga des de l'any 1999, i han celebrat que finalment l'actual govern tripartit de la Generalitat hagi decidit resoldre aquesta qüestió de forma definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.