El ple acorda cedir un terreny a la Generalitat per ampliar l'IES Leonardo da Vinci


  • Comparteix:

L'ampliació permetrà fer un nou gimnàs i destinar l'actual a més aules per fer una nova línia d'ESO

L'ampliació permetrà fer un nou gimnàs i destinar l'actual a més aules per fer una nova línia d'ESO

Unanimitat al ple per cedir, de forma gratuïta, un terreny municipal a la Generalitat amb l'objectiu d'ampliar l'Institut Leonardo de Vinci. D'aquesta manera, es vol ampliar l'oferta del centre amb una nova línia d'ESO i la possibilitat d'impartir nous cicles formatius. L'ampliació contempla també la construcció d'un nou gimnàs.

L'ampliació de l'IES Leonardo da Vinci contempla la construcció d'un nou gimnàs amb la voluntat d'utilitzar l'espai del gimnàs actual per ubicar-hi més aules i poder obrir una nova línia d'ESO.

La tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, ha explicat que també s'està estudiant la possibilitat d'ampliar els cicles formatius que imparteix aquest centre.

Àngels Solé

Es tracta de fer un nou gimnàs de manera que a l'antic es podrà ubicar una nova línia d'ESO i possiblement també algun nou cicle formatiu


En prinicipi, la voluntat del govern de la Generalitat és fer aquestes obres pel sistema de construcció convencional. Des de l'Ajuntament han manifestat la necessitat que l'ampliació estigui enllestida l'any 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.