3 infants de la ciutat podran conèixer personalment aquest any els Reis Mags


  • Comparteix:

Aquesta serà una de les novetats de la Cavalcada 2006

Aquesta serà una de les novetats de la Cavalcada 2006

Un concurs per poder conèixer Ses Majestats els Reis d'Orient és una de les principals novetats de la cavalcada de reis d'enguany, que un any més organitzen els Amics dels Veterans i la Regalèssia i l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquest any, aquesta popular festa compta també amb la col·laboració de l'empresa Gestió Directa, que aportarà 12.000 euros dels 95.000 que costa tot l'esdeveniment.

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia i l'Ajuntament de Sant Cugat estan ultimant els detalls per rebre, el proper dia 5 de gener, els Reis de l'Orient. Com ja és habitual, Ses Majestats faran la seva arribada en helicòpter al Parc de l'Arborètum, tot i que aquest any ho faran una mica més tard per tal de poder oferir un millor espectacle visual.

D'aquesta manera, començarà una cavalcada que, segons la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, és una de les tradicions més importants de la ciutat.

Àngels Solé

De totes les tradicions que tenim aquesta és, per molts motius, la més important i la que cohesiona més tots els col·lectius i persones de la vila.


Aquest any, aquesta festa arribarà amb algunes novetats i sorpreses per als més petits, com la possibilitat d'entregar les cartes als Reis dalt de les seves carrosses, i no en els habituals trons dels darrers anys.

Una altra de les novetats serà la possibilitat de participar en un concurs de dibuix per poder conèixer personalment Melcior, Gaspar i Baltasar. Sota el lema 'Pinta els Reis', tots els nens que ho vulguin poden omplir les cartolines que s'encartaran divendres amb la revista Tot Sant Cugat i dipositar-les fins el dia 3 de gener a la Casa de Cultura o a l'empresa Gestió Directa. Així ho ha explicat un dels membres dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, Josep Garrell.

Josep Garrell

Els nens i nenes de Sant Cugat pintaran els Reis. Les cartulines es recolliran a la Casa de Cultura i altres punts i el dia 4 es sortejarà entre els participants perquè 3 nens puguin anar a conèixer els Reis a la sala de plens de l'Ajuntament


Els actes relacionats amb l'arribada dels Reis Mags començaran però, el dia 4, amb la visita de l'ambaixador reial al claustre del Monestir i la presentació de les carrosses, que enguany estaran dedicades a la literatura infantil.

D'altra banda, la cavalcada dels reis del 2006 comptarà també, per primera vegada, amb el patrocini de l'empresa Gestió Directa, que aportarà 12.000 euros amb l'objectiu d'implicar-se en la vida de la ciutat. Escoltem Susana Ramoneda, membre d'aquesta empresa.

Susana Ramoneda

Volem participar en els actes que es facin a Sant Cugat. Enlloc de destinar diners a publicitat en revistes, el que volem és involucrar-nos i ser part de la ciutat


En total, la cavalcada de Reis del 2006 costa poc més de 95.000 euros, que va a càrrec de l'Ajuntament i dels patrocinadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.