L'Ateneu estrena programa d'activitats i nova imatge dins la campanya 'Participa'


  • Comparteix:

El proper 2 de gener s'obren les incripcions del nou programa

El proper 2 de gener s'obren les incripcions del nou programa

L'Ateneu santcugatenc enceta la segona part del curs, que s'iniciarà el proper 2 de gener, estrenant programa d'activitats i una nova imatge. L'objectiu és fomentar la participació dels santcugatencs a través de la campanya 'Participa' que vol acostar a la ciutadania les activitats de l'entitat.

L'Ateneu engegarà a partir del proper mes de gener la segona part del curs que s'emmarcarà dins la campanya 'Participa'. Sota aquest lema, l'entitat ha preparat un programa d'activitats i una nova imatge, que es podran consultar a partir del proper 27 de desembre a l'edició impresa del programa. Les inscripcions no s'obriran però fins el dia 2 de gener.

El nou programa ofereix un resum de les principals activitats que realitza l'Ateneu. Segons el cap de centre de l'entitat, Joan Carles Busquets, l'objectiu és mostrar als santcugatencs totes les activitats que poden realitzar de caires molts diversos.

Joan Carles Busquets

El programa és un resum de totes les propostes d'activitats per a totes les edats que realitza l'Ateneu. Ateneu infants, joves, gastronomia...


A més, l'Ateneu engegarà una campanya per fomentar la participació ciutadana, que aquest cop estarà acompanyada d'un recull de fotografies que ha realitzat el fotògraf santcugatenc Jordi García. Ho explica Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

Estem engegant una campanya d'estimulació de la participació. Hem tingut la sort de comptar amb el fotògraf Jordi García i amb moltes persones del món associatiu.


Per primer cop el programa, que estarà disponible el proper 27 de desembre, tindrà una versió en CD on s'han incorporat les fotografies realitzades per Jordi Garcia. La versió digital ja es pot recollir a la seu de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.